Φιλιατρά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για συναυλία Αντώνη Ρέμου

Φιλιατρά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για συναυλία Αντώνη Ρέμου

Τη λήψη μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας στην πόλη των Φιλιατρών, κατά την εορταστική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Τριφυλίας και η ΤΕΜΕΣ Α.Ε., με συναυλία του Αντώνη Ρέμου την Τετάρτη 15 Μαΐου, αποφάσισε ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, αστυνομικός διευθυντής Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Ειδικότερα, απαγορεύεται η στάθμευση παντός είδους οχήματος, από 16.00 έως το πέρας των εκδηλώσεων, στις ακόλουθες οδούς: Κωνσταντινουπόλεως, Χ. Φουρναράκη, Δημάρχου Σπέντζα, που αποτελούν μέρος της εθνικής οδού, καθώς επίσης στις δημοτικές οδούς Βασ. Γεωργίου και Όθωνος Αμαλίας.

Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων, από 17.00 έως το πέρας των εκδηλώσεων, στις ακόλουθες οδούς: Κωνσταντινουπόλεως, Χ. Φουρναράκη, Δημάρχου Σπέντζα, που αποτελούν μέρος της εθνικής οδού, καθώς επίσης στις δημοτικές οδούς Βασ. Γεωργίου και Όθωνος Αμαλίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τη διάρκεια ισχύος της παρούσας, θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Το ανωτέρω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων από Πύργο προς Μεθώνη και από Μεθώνη προς Πύργο θα διεξάγεται από την οδό Δεκατεσσάρων.

Η.Γ.