Λαμπρός ο εορτασμός της Ανάστασης του Κυρίου στο Δήμο Πύλου – Νέστορος

Λαμπρός ο εορτασμός της Ανάστασης του Κυρίου στο Δήμο Πύλου – Νέστορος

Σε κλίμα συγκίνησης και θρησκευτικής ανάτασης, πλήθος πιστών προσήλθε, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στους Ιερούς Ναούς σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πύλου – Νέστορος, συμμετέχοντας στις λατρευτικές εκδηλώσεις. Με αναμμένες τις λαμπάδες έψαλλαν το «Χριστός Ανέστη» καθώς οι καμπάνες των Ιερών Ναών χτυπούσαν χαρμόσυνα στέλνοντας το μήνυμα για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, την Ανάσταση του Κυρίου.

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε η Ακολουθία της Ανάστασης του Κυρίου το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα, του Προέδρου της Κοινότητας Πύλου κ. Ηλία Σαρρή, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας σε δήλωσή του ανέφερε:

“Στέλνω τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλους σας και σε καθέναν χωριστά, με την ελπίδα το Αναστάσιμο Φως να αποτελέσει φάρο πίστης και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον.

Να γεμίσει τις καρδιές μας με αισθήματα αγάπης, συναδέλφωσης, αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, αυτές τις γεμάτες προκλήσεις εποχές που ζούμε”.