Σε τροχιά ανόδου ο Μιλτιάδης, 3-0 τον Ατρόμητο Πατρών

Σε τροχιά ανόδου ο Μιλτιάδης, 3-0 τον Ατρόμητο Πατρών

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα στο Γύθειο και το ρεπό που προηγήθηκε, ο Μιλτιάδης πήρε σήμερα την πρώτη του νίκη στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας επιβλήθηκαν με 3-0 σε βάρος του Ατρόμητου Πατρών, σε ένα παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.

Με το 3ποντο αυτό η ομάδα του τριφυλιακού Πύργου βλέπει και πάλι με αισιοδοξία τον στόχο της ανόδου, με τη διαδικασία να έχει όμως αρκετές προκλήσεις ακόμη.

Η επόμενη περιμένει το μεσσηνιακό συγκρότημα την προσεχή Τετάρτη στην Τρίπολη, απέναντι στον πρωτοπόρου του 5ου Ομίλου των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ.

Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Μιλτιάδη, άνοιξε το σκορ στο 40′ με σουτ του Άγγελου Σαραντόπουλου. Στο 72′ έκανε το 2-0 ο Διονύσης Γεωργιόπουλος με πλασέ και στο 76′ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Βασίλης Αθανασόπουλος.
-Στα άλλα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής ο Παναρκαδικός νίκησε με 5-1 τον ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων Ζακύνθου, ενώ Ξενοφών Κρεστένων – Πανγυθεατικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.


Η βαθμολογία
1.Παναρκαδικός 7
2.Πανγυθετατικός 5
3.Ξενοφών Κρεστένων 4
4.Μιλτιάδης 3
5.Θύελλα Αμπελοκήπων 3
6.Παλληξουριακός 2
7.Ατρόμητος Πατρών 0


Η επόμενη αγωνιστική, Τετάρτη 15/5
Παναρκαδικός-Μιλτιάδης
Πανγυθεατικός-Ατρόμητος
Παλληξουριακός-Ξενοφών
Ρεπό: Θύελλα Αμπελοκήπων