Βερολίνο: Επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού – Ένας δίνει μάχη για την ζωή του, δύο σε σοβαρή κατάσταση

Βερολίνο: Επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού – Ένας δίνει μάχη για την ζωή του, δύο σε σοβαρή κατάσταση

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Βερολίνο, με αποτέλεσμα ένα άτομο να δίνει μάχη για τη ζωή του και δύο ακόμη να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής του Βερολίνου, τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν στον σταθμό μετρό “Prenzlauer Allee” περίπου στις 23:00. Οι γερμανικές αρχές ανέφεραν ότι 12 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δύο ακόμη είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ τα υπόλοιπα εννιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι λόγοι που πυροδότησαν τις συγκρούσεις παραμένουν αδιευκρίνιστοι, ενώ οι γερμανικές αρχές διενεργούν έρευνα για το περιστατικό.

«Μετά από σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό του S-Bahn Prenzlauer_Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:

  • 1 με απειλητικά για τη ζωή τραύματα
  • 2 με βαριά και
  • 9 με ελαφρούς τραυματισμούς.

Αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις», αναφέρει η Πυροσβεστική του Βερολίνου.

enikos.gr