«Βότκα Μολότοφ» ξανά στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

«Βότκα Μολότοφ» ξανά στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου, «Βότκα Μολότοφ», βασισμένη στη διασκευή του Νηλ Σάιμον πάνω στα διηγήματα του Τσέχωφ, μετά την τεράστια επιτυχία και τα συνεχή sold out σε όλη την Ελλάδα θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου στην Καλαμάτα.

Ο Άντον Τσέχωφ σκιαγραφεί χαρακτήρες τόσο από τα αστικά κέντρα όσο και από την επαρχία της προεπαναστατικής Ρωσίας, μεγεθύνοντας με γλαφυρό τρόπο, αλλά πάντα με συμπάθεια, τις συνήθειες, τις εμμονές τους, τους φόβους τους, την προσήλωσή τους στα μικροσυμφέροντά τους, την αφέλειά τους, αλλά και την πονηριά τους. Επί σκηνής παρελαύνουν χαρακτηριστικοί τύποι της εποχής και της κοινωνίας του: από δασκάλες και νταντάδες μέχρι παπάδες και οδοντίατροι. Από την πλευρά της, η Ελένη Ράντου τιτλοφόρησε τη διασκευή της «Βότκα Μολότοφ», κλείνοντας το μάτι στους θεατές για τη θεατρική «έκρηξη» γέλιου και συγκίνησης που ετοιμάζονται να βιώσουν.

Συντελεστές

Κείμενο: Νηλ Σάιμον – Ελένη Ράντου

Διασκευή: Ελένη Ράντου

Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Γιάννης Μαθές

Σκηνικά-Κοστούμια: Αρετή Μουστάκα

Βοηθοί Σκηνοθέτη: Πηνελόπη Σκαλκώτου – Λυδία Σγουράκη

Creative Agency: GRID FOX

Παραγωγή: Χρήστος Τριπόδης – «Μέθεξις»

Παίζουν (αλφαβητικά): Ιωάννης Απέργης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Λυδία Σγουράκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη,

Χάρης Χιώτης, στο ρόλο του Τσέχωφ, ο Τάσος Χαλκιάς

Πληροφορίες

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, Δευτέρα 20 Μαΐου, 18.15 & 21.15

Ηλεκτρονική Προπώληση: www.more.com/theater/botka-molotof