Μπάσκετ: Στην Εθνική ομάδα Κ17 κλήθηκε ο Καλαματιανός Θοδωρής Παυλόπουλος

Μπάσκετ: Στην Εθνική ομάδα Κ17 κλήθηκε ο Καλαματιανός Θοδωρής Παυλόπουλος

Με τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Ρουμανία στο διάστημα 18-20 Ιουνίου θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας Εφήβων U17, με παρόντα τον Καλαματιανό Θοδωρή Παυλόπουλο!

Ο πολλά υποσχόμενος μπασκετμπολίστας, ο οποίος είχε μια εκπληκτική χρονιά με το εφηβικό τμήμα και την ανδρική ομάδα του Μίλωνα, πανηγυρίζοντας με την τελευταία την άνοδο στη Basket League επιβραβεύθηκε με έναν ακόμη τρόπο για την συνεπή προσπάθειά του, τις πολλές ώρες δουλειάς και φυσικά το ταλέντο και τις ικανότητές του. Σε ανακοίνωσή της η ΕΟΚ αναφέρει για τις κλήσεις των νεαρών διεθνών: Παρακαλούνται οι παρακάτω αθλητές να βρίσκονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ στις 15/06/2024 και ώρα 09.30, για προετοιμασία και αναχώρηση.

Τσίπας Χρήστος (Κόροιβος Αμαλιάδας), Μπουρνελές Γιώργος (Ολυμπιακός), Παυλόπουλος Θεόδωρος (Μίλωνας), Παπαγεωργίου Δημήτριος (Περιστέρι), Πηλίτσης Κωνσταντίνος (Καρδίτσα), Παπασταύρου Στράτος (Ολυμπιακός), Σερμπέζης Νικόλαος (Bayern Mun.), Αλεξανδρόπουλος Στέφανος (Κόροιβος Αμαλιάδας), Ασημένιος Αθανάσιος (Λεόντειος), Ντάψης Δημήτριος (Ολυμπιακός), Καραθανάσης Φοίβος (Περιστέρι), Γκλάρος-Σταυρόπουλος Αλέξανδρος (St. Francis High School).

Προπονητής: Γιάννης Καλαμπόκης, Βοηθός: Δημήτρης Μπουσβάρος, Γιατρός: Λάμπρος Λάσδας, Φυσιοθεραπευτής: Στέλιος Ασίκης, Team Manager: Δημήτρης Ευαγγέλου.