ΚΚΕ: Συγκέντρωση με… παλμό στην Καλαμάτα εν όψει ευρωεκλογών

ΚΚΕ: Συγκέντρωση με… παλμό  στην Καλαμάτα εν όψει ευρωεκλογών

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας του ΚΚΕ την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Όθωνος στην Καλαμάτα.

Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος του ΠΓ τη ΚΕ του ΚΚΕ, Θοδωρής Χιώνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Μεσσήνιος Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, τακτικό μέλος της Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών της Ευρώπης, πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο κ. Χιώνης κάλεσε το λαό να σκεφτεί τι χρειάζεται την επόμενη μέρα, δηλαδή να ενισχυθεί «το ΚΚΕ που με συνέπεια υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα, δεν έχει δεσμεύσεις στους επιχειρηματικούς ομίλους, στην Ε.Ε. των λόμπι και της διαφθοράς, ή να βγουν ενισχυμένα τα κόμματα που είναι δεσμευμένα στην Ε.Ε. και τις αντιλαϊκές αποφάσεις της;».

Από πλευράς του, ο Κ. Γουλιάμος σημείωσε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του: «Δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιβραβεύεται η πολιτική της βαρβαρότητας και της κοροϊδίας. Γιατί κάθε ψήφος που πηγαίνει στα κόμματα της Ε.Ε. -που φέρνουν τα ίδια αδιέξοδα, την ίδια πολιτική από την πίσω πόρτα με άλλο όνομα- υπονομεύει διαρκώς κάθε αγώνα του λαού για ριζοσπαστικές αλλαγές.

Αυτόν τον αγώνα με πρωταγωνιστή το λαό κάνει μόνο το ΚΚΕ! Η ισχυροποίησή του όχι μόνο θα δώσει ελπίδα και θάρρος στον ελληνικό λαό, αλλά και στους άλλους λαούς για να αναμετρηθούν με την αντιδραστική ατζέντα Ε.Ε.-ΝΑΤΟ που υλοποιούν και στηρίζουν πολιτικοί του εκπρόσωποι: κυβερνήσεις και κόμματα».