Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιμετρικό της Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιμετρικό της Καλαμάτας

Από τη Δευτέρα θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου της Καλαμάτας, στον περιμετρικό του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, λόγω εργασιών ετήσιας τακτικής συντήρησης.

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αφορούν στο ημιστέγαστρο και στο cut & cover (σκεπαστό) του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και του κλάδου εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομίας, οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι οι εξής:

-Από τη Δευτέρα 17/6 έως την Τρίτη 18/6, θα γίνει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά, ενώ η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου της Σπάρτης.

-Από την Πέμπτη 20/6 έως την Παρασκευή 21/6, θα γίνει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά, ενώ η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.