Παρουσίαση του καινούριου μυθιστορήματος της Χ. Νικολακοπούλου «Μήπως είδαμε το ίδιο όνειρο;»

Παρουσίαση του καινούριου μυθιστορήματος της  Χ. Νικολακοπούλου «Μήπως είδαμε το ίδιο όνειρο;»

Η παρουσίαση του καινούριου μυθιστορήματος της Χαράς Νικολακοπούλου «Μήπως είδαμε το ίδιο όνειρο;» από το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» και τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη θα γίνει την Τετάρτη, 19 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ, στο δροσερό κήπο του Vista Marina Garden (Σαλαμίνoς 8, Καλαμάτα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η ποιήτρια Ελένη Κοφτερού και η συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Παναγιώτα Ηλιοπούλου, φιλόλογος, ενώ θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση οι John Forrow, Γιώργος Χόχωλης και Αντώνης Δρέτας.

Η Χαρά Νικολακοπούλου είναι φιλόλογος και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Από το 1992 μέχρι το 1999 εργάστηκε ως κειμενογράφος σε πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρείες. Ζει στην Καλαμάτα και εργάζεται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Διηγήματα και παραμύθια της έχουν βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Βέρα γνωρίζει για πρώτη φορά τον πρωταγωνιστή της ζωής της μέσα σ’ ένα όνειρο. Ατίθασος, εκκεντρικός και γοητευτικός, ο Κωνσταντίνος είναι διάσημος ηθοποιός που ζει στο Παρίσι. Τα όνειρα συνεχίζονται και χάρη σ’ αυτά, η Βέρα θα γράψει το βιβλίο που πάντα ονειρευόταν.

Στη Γερμανία, όπου θα γίνουν γυρίσματα της ταινίας που βασίζεται στο βιβλίο της, οι δυο τους θα ζήσουν έναν επεισοδιακό έρωτα γεμάτο μυστήριο και απρόσμενες εξελίξεις. Όμως το βιβλίο και η ταινία αποδεικνύονται προφητικά, και ο εφιάλτης παραμονεύει. Ο έρωτας και ο θάνατος θα βαδίσουν χέρι χέρι σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι που κόβει την ανάσα γεμάτο ανατροπές, αποκαλύψεις και αγωνία.

Μια ιστορία για τη λυτρωτική δύναμη του έρωτα και της τέχνης.