Πιστός στο ετήσιο συναυλιακό του ραντεβού με το κοινό της Μεσσηνίας, ο Χανδριναϊκός ΑΕΣ, πρόκειται να φιλοξενήσει στις 4 Αυγούστου, δύο καλλιτέχνες που έχουν αγαπηθεί μέσα από τη μουσική τους, τον Σωκράτη Μάλαμα και την Ιουλία Καραπατάκη.
Ο Σωκράτης Μάλαμας, με συναυλίες σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα συνεχίζει τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του, με ενδιάμεσο σταθμό του το Χανδρινού. Έχοντας στο πλευρό του την ερμηνεύτρια Ιουλία Καραπατάκη, η οποία έχει αγαπηθεί από το κοινό χάρη στα τραγούδια της «Το Γλέντι» και «Τακούνια για Καρφιά», οι δύο τους πρόκειται να παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από τα γνωστότερα τραγούδια τους.
Συντελεστές:
- Ιουλία Καραπατάκη | τραγούδι
- Γιάννης Παπατριανταφύλλου | κοντραμπάσο
- Κυριάκος Ταπάκης | λαούτο, μπουζούκι
- Κλέων Αντωνίου | ηλεκτρική κιθάρα
- Καλογιάννης Βεράνης | βιολί, τρομπέτα, τραγούδι
- Νίκος Μαγνήσαλης | τύμπανα
- Στέλιος Φραγκούς | πλήκτρα
- Γιάννης Μάλαμας | κρουστά, τραγούδι
- Ηχοληψία | Παναγιώτης Ηλιόπουλος – Τίτος Καργιωτάκης
- Φωτισμοί | Χρήστος Λαζαρίδης
- Υπεύθυνος Σκηνής | Δημήτρης Κατέβας
Προπώληση εισιτηρίων
more.com, Β & Β κομμωτήριο (Καίσαρη 5, Καλαμάτα), καφέ Adelante (Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας), Energy Cafe (Πλατεία Τριών Ναυάρχων, Πύλος), “Μεσσηνιακή Ζύμη” (Χανδρινού).