Μια σπουδαία πολιτιστική εκδήλωση έρχεται να ζωντανέψει την Αρτεμισία, καθώς το χωριό θα φιλοξενήσει έκθεση με έργα του κορυφαίου χαράκτη Α. Τάσσου (Αναστάσιος Αλεβίζος). Ειδικότερα, από τις 13 έως τις 17 Αυγούστου οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τα θρυλικά εξώφυλλα δίσκων που φιλοτέχνησε ο σπουδαίος καλλιτέχνης, κυρίως για τη ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου.
Την έκθεση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Αρτεμισίων Αθήνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρτεμισίων Καλαμάτας και η Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α. Τάσσος, σε μια σύμπραξη που τιμά τη μνήμη και το έργο του σπουδαίου Μεσσήνιου δημιουργού, ο οποίος καταγόταν από τη Λευκοχώρα Μεσσηνίας.
Πληροφορίες έκθεσης
Ημερομηνίες: 13 – 17 Αυγούστου
Χώρος: Πινακοθήκη (Πρώην Δημοτικό Σχολείο) Αρτεμισίας
Εγκαίνια: 13 Αυγούστου, 8.00 μ.μ.
Ώρες λειτουργίας: 7.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.
Διοργάνωση: Σύλλογος Αρτεμισίων Αθήνας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αρτεμισίων Καλαμάτας, Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α. Τάσσος.