Μισοτελειωμένο έργο με σοβαρές συνέπειες στη γειτονιά
Της «Άρτας το Γεφύρι» έχει γίνει ένα «πάρκο τσέπης» στη «Φυτειά», καθώς εδώ και 1,5 χρόνο παραμένει ημιτελές.
Το έργο, στη γωνία των οδών Παναγιώτου Καίσαρη και Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα στην παιδική χαρά, δεν τελείωσε ποτέ!
Ένα έργο που σχεδιάστηκε για να προσφέρει ανάσα πρασίνου, έχει μετατραπεί σε εστία εγκατάλειψης και κινδύνου.
Ημιτελές
Το συγκεκριμένο «πάρκο τσέπης» παραμένει ημιτελές και περιφραγμένο, ενώ σε διάφορα σημεία έχουν σωρευτεί πρόχειρα υλικά (τούβλα, εργαλεία, χώματα, κ.ά.), δημιουργώντας μια μόνιμη εικόνα εγκατάλειψης και δυσκολεύοντας την κίνηση των πεζών.
Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, παρατηρείται υπερβολική χρήση νερού στο πότισμα, με αποτέλεσμα να τρέχει ανεξέλεγκτα για ώρες στους δρόμους, σε μια περίοδο που η λειψυδρία μάς υποχρεώνει να κάνουμε οικονομία και σωστή διαχείριση.
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, τόσο για το θέμα του νερού που τρέχει ανεξέλεγκτο, δημιουργώντας λίμνες με λάσπες και σκουπίδια, όσο και για τα διάφορα υλικά που έχουν απομείνει και είναι πεταμένα σε διάφορα σημεία, εγκυμονώντας και κινδύνους για τα παιδιά της γειτονιάς όταν παίζουν.
Είναι απορίας άξιο γιατί το έργο δεν ολοκληρώνεται, προκειμένου να δοθεί προς χρήση, και παραμένει με την πλαστική περίφραξη.
Κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για την κατάσταση αυτή, θεωρώντας ότι η τόσο μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του «πάρκου τσέπης» στη «Φυτειά» δείχνει ότι οι αρμόδιοι του Δήμου αδιαφορούν για την περιοχή.
Της Βίκυς Βετουλάκη