Δύο περιστατικά μικροκλοπών κατεγράφησαν το Σάββατο σε Καλαμάτα και Μεσσήνη, με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν σε άμεσες συλλήψεις.
Το πρωί του Σαββάτου, στην Καλαμάτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων μια 63χρονη, η οποία λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει από το κατάστημα Zara ένα φόρεμα αξίας 45 ευρώ. Την πράξη της αντιλήφθηκε υπάλληλος του καταστήματος, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία. Το κλεμμένο είδος βρέθηκε στην κατοχή της γυναίκας και αποδόθηκε άμεσα.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στη Μεσσήνη, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος συνέλαβαν δύο Ρομά, ηλικίας 32 και 44 ετών, οι οποίες είχαν αφαιρέσει από το σούπερ μάρκετ Lidl διάφορα προϊόντα, αξίας 72 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν.
Και οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές με τη σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή.










