Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την προώθηση των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Πελοποννήσου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προσκαλεί τις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση “Food & Drinks by Detrop 2025”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-Helexpo) από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2025, παράλληλα με την Philoxenia – Hotelia.
Η συμμετοχή θα γίνει σε συλλογικό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με στόχο: την προβολή και προώθηση των ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων
της Πελοποννήσου, τη δικτύωση με επαγγελματίες του χώρου, εμπόρους και διανομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως και την ενίσχυση της εξαγωγικής δυναμικής των τοπικών επιχειρήσεων.
Επιλογή συμμετοχής
Η φιλοσοφία και η κεντρική ιδέα της ανανεωμένης έκθεσης πλέον είναι η τμηματοποίησή της ανάλογα με το αντικείμενο των εκθετών για καλύτερη στοχευμένη προβολή και προώθηση των προϊόντων τους στα αντίστοιχα θεματικά σαλόνια.
Να σημειωθεί πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το 50% της συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής θα καλυφθεί από τους εκθέτες.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και επιχειρήσεις της Πελοποννήσου που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφής και της οινοποιίας καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής έως και τη 15η Οκτωβρίου. Η δε επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας.