Για την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και ώρα 2 μ.μ. οριστικοποιήθηκε το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 ανάμεσα στην Καλλιθέα και την πρωτοπόρο Καλαμάτα. Η συνάντηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24. Αναλυτικά το πρόγραμμα στο Νότιο Όμιλο:
Σάββατο 18/10/25, 2 μ.μ.
Χανιά – Μαρκό , Γήπεδο Περιβολίων Sportal.gr
Ηλιούπολη – Ελλάς Σύρου, Δημ.Στάδιο Ηλιούπολης Sportal.gr
Ολυμπιακός Β’ – Παναργειακός, Π.Κ Ρέντη Sportal.gr
Κυριακή 19/10/25, 2 μ.μ.
Αιγάλεω – Πανιώνιος, Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω Athletico.gr
Αthens Kallithea fc – Καλαμάτα, Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας Action 24
-Οι αγώνες του Β’ Ομίλου Ηλιούπολη -Ελλάς Σύρου & Αιγάλεω – Πανιώνιος θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΔΕΑΒ (αρ.πράξης 40 & 39 αντίστοιχα).
Εργασίες στο Στάδιο της Παραλίας
Τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας της Καλαμάτας (μετά την Καλλιθέα θα παίξει στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο) έδωσαν την ευκαιρία για εργασίες στο Στάδιο της Παραλίας. Όπως ανακοινώθηκε χθες από τη διοίκηση «Ο οργανισμός της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ σας ενημερώνει ότι έχουν ξεκινήσει εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου με προσθήκη ποικιλιών σπόρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές UEFA λαμβάνοντας υπ´όψιν και τις τοπικές κλιματικές συνθήκες. Το κόστος των εργασιών θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας μας, Γιώργο Πρασσά.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας εκφράζουν τις Θερμές Ευχαριστίες στον Δήμαρχο Καλαμάτας Αθανάσιο Βασιλόπουλο και στο σύνολο των μελών της Δημοτικής Αρχής για την αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία τους».