Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 9 Νοεμβρίου, στην Καλαμάτα, η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους 43 Μεσσήνιους πεσόντες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Πολεμικής Αεροπορίας, από τον Δήμο Καλαμάτας, την 120 Π.Ε.Α. και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Μεσσηνίας.
Την Επιμνημόσυνη Δέηση τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. κ. Χρυσόστομος.Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων, στην οδό Αριστομένους μπροστά στο Διοικητηρίου Μεσσηνίας, ενώ τιμές απέδωσαν στρατιωτικό άγημα και η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας.
Παρέστησαν, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Διοικητής της 120 Π.Ε.Α. Σμήναρχος Μιχαήλ Κουκουβάς, εκπρόσωποι του Συλλόγου Συγγενών Πεσόντων της Πολεμικής Αεροπορίας, των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων τοπικών Φορέων.


















