Την ευκαιρία να γνωρίσουν τους συμβολισμούς και την οπτική του καλλιτέχνη που φιλοτέχνησε την τοιχογραφία που κοσμεί το κτήριο Παπαδημητρίου, στην αρχή του πεζοδρόμου Αριστομένους, θα έχουν οι κάτοικοι της Καλαμάτας, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, και ώρα 5 μ.μ.
@savvatovrado Γνωρίζεις σε ποια ελληνική πόλη ετοιμάζεται γκράφιτι με το πορτραίτο της θρυλικής ΜαρίαςΚάλλας ; #drone #mariacallas #graffiti #greece #painting ♬ Carmen, Act 1: Habanera. "L'amour est un oiseau rebelle" (Carmen, Chœur) – Maria Callas
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση πραγματοποιείται από την ομάδα “Mission Καλαμάτα 2030” του Δήμου Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Απόφοιτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.
Η ξενάγηση θα αποτελέσει το άνοιγμα των εκδηλώσεων για το ένα έτος από τα εγκαίνια της έκθεσης του αρχείου της Μαρίας Κάλλας, που θα συνεχιστούν και θα κορυφωθούν την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου με ένα “Petite soirée d’ opéra” εντός του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.
Φωτογραφία: Νίκος Τσιακαλάκης










