Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης πραγματοποίησε προχθές μια πολύ μαζική και αποφασιστική γενική συνέλευση. «Η συμμετοχή και το πάθος των συναδέλφων», σημειώνεται σχετικά, «έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν αποδεχόμαστε άλλο τον εμπαιγμό, δεν κάνουμε βήμα πίσω, θα μείνουμε στο δρόμο όσο χρειαστεί, μέχρι να δικαιωθούμε».
Μετά δε απόφαση της γενικής συνέλευσης, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης καλεί σήμερα Παρασκευή στις 10.00 το πρωί σε ένα μεγάλο συλλαλητήριο στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στη Μεσσήνη: «Καλούμε όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής και όλο το λαό να δώσουν μαζικά το “παρών”, να υψώσουμε όλοι μαζί τη φωνή μας αποφασιστικά, να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραδοθούμε.
Ο αγώνας είναι δίκαιος, είναι αγώνας επιβίωσης. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Δεν υποχωρούμε. Θα παλέψουμε μέχρι τη δικαίωση».










