Βαθμό στο Λουτράκι ο Μιλτιάδης, ο Παναιγιάλειος 1-3 τη Θουρία

Βαθμό στο Λουτράκι ο Μιλτιάδης, ο Παναιγιάλειος 1-3 τη Θουρία

Με μια ισοπαλία και μια ήττα έκλεισε το 2025 για τις δυο μεσσηνιακές ομάδες της Γ’ Εθνικής. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ο Μιλτιάδης συνέχισε με θετικό τρόπο αποσπώντας λευκή ισοπαλία στο Λουτράκι, με το βαθμό να τον κρατά στην 4η θέση και το +3 από τον αντίπαλό του.

Στην Καλαμάτα και το γήπεδο «Σταύρος Παπαδόπουλος» του ΜΓΣ, ο Πανθουριακός δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία του Παναιγιαλείου.
Η εκ των πρωτοπόρων στον 4ο Όμιλο φιλοξενούμενη ομάδα πήρε τη νίκη με 1-3. Στο 53′ ο Φωκαΐδης πέτυχε το 0-1 και παρ’ ότι μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αγγελής ισοφάρισε, το αχαϊκό συγκρότημα επανήλθε δυναμικά, κάνοντας το 1-2 στο 72′ με τον Κυριαζή και σκοράροντας εκ νέου στο 75’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον ίδιο παίκτη (το κέρδισε ο Φωκαΐδης από τον Κωνσταντινόπουλο).
Η 14η αγωνιστική επεφύλασσε και ανακατατάξεις στην κορυφή, με τον Πύργο να παίρνει μεγάλη νίκη με 0-1 στο γειτονικό ντέρμπι με την Παναχαϊκή, μένοντας μόνος 1ος στην κορυφή, μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Ζακύνθου από την Κόρινθο.

Γ’ Εθνική-4ος Όμιλος
Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Ζάκυνθος-ΠΑΣ Κόρινθος 1-1
Ερμής Μελιγούς-Πανγυθεατικός 2-0
Πέλοπας Κιάτου-Θύελλα Πατρών 1-0
ΑΟ Λουτρακίου-Μιλτιάδης 0-0
Πανθουριακός-Παναιγιάλειος 1-3
Παναχαϊκή-ΠΑΣ Πύργος 0-1


Η βαθμολογία

1.ΠΑΣ Πύργος 35
2.Ζάκυνθος 33
3.Παναιγιάλειος 30
4.Μιλτιάδης 24
5.ΑΟ Λουτράκι 21
6.Πέλοψ Κιάτου 18
7.Παναχαϊκή 17
8.ΠΑΣ Κόρινθος 17
9.Πανθουριακός 15
10.Θύελλα Πατρών 13
11.Ερμής Μελιγούς 9
12.Πανγυθεατικός 2

Επόμενη αγωνιστική, 11/1/2026
Πανγυθεατικός-Θύελλα Πατρών
Μιλτιάδης-Ερμής Μελιγούς
Παναιγιάλειος-Πέλοπας Κιάτου
ΠΑΣ Πύργος-ΑΟ Λουτρακίου
ΠΑΣ Κόρινθος-Πανθουριακός
Παναχαϊκή-ΑΠΣ Ζάκυνθος