Ελλάς Σύρου -Καλαμάτα την Κυριακή για το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ελλάς Σύρου -Καλαμάτα την Κυριακή για το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Η Super League 2 ανακοίνωσε χθες ότι όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο Νότιο Όμιλο θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και ώρα 3 μ.μ.

Το ίδιο ισχύει και για τον εκτός έδρας αγώνας της πρωτοπόρου Καλαμάτας με την Ελλάδα Σύρου, ωστόσο δεν υπάρχει αναφορά στην έδρα. Το δημοτικό στάδιο της Ερμούπολης έχει προσωρινή άδεια έως τον Μάιο του 2026, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν επιμέρους εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετηθούν, με τον πρόεδρο της κυκλαδίτικης ΠΑΕ κ. Λεονταρίτη να διαβεβαιώνει πάντως ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά στη Σύρο.

Η ανακοίνωση της SL2 για το πρόγραμμα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής:

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ , 25/01/26 15:00 SPORTAL.GR

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΧΑΝΙΑ ,ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 25/01/26 15:00 ACTION 24- ΑΤHLETIKO.GR

ATHENS KALLITHEA FC- ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ , ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ “ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ” 25/01/26 15:00 SPORTAL.GR

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’- ΑΙΓΑΛΕΩ , Π.Κ ΡΕΝΤΗ 25/01/26 15:00 MEGA NEWS

ΜΑΡΚΟ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ , ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 25/01/26 15:00 SPORTAL.GR

Σημείωση: Το γήπεδο του αγώνα EΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας

Το «αντίο» στον Αλγκαρανάζ
Η ΠΑΕ Καλαμάτα εύχεται «καλή τύχη, υγεία και επιτυχίες!» στον διεθνή Βολιβιανό επιθετικό, Καρμέλο Αλγκαρανάζ, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα The Strongest της χώρας του. Ήταν μια τυπική ανακοίνωση, καθώς η απόφαση είχε ληφθεί εδώ και καιρό, με τον παίκτη να είναι εκτός των πλάνων του προπονητή, Αλέκου Βοσνιάδη.