Σε πνευμονικό οίδημα αποδίδεται ο αιφνίδιος θάνατος του 3χρονου αγοριού το πρωί της Τρίτης στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κορίνθου έπειτα από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Όπως έχουμε αναφέρει ο πρωί της Δευτέρας, όταν οι γονείς του παιδιού (ο πατέρας από την Αγγλία και η μητέρα από την Ουγγαρία, που διαμένουν στο Στασιό) μετέφεραν το αγόρι με έντονη δύσπνοια στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και αποφασίστηκε η εισαγωγή του στην Παιδιατρική Κλινική για παρακολούθηση.
Το αγοράκι υπέστη ανακοπή καρδιάς, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Το άγγελμα του θανάτου του 3χρονου αγοριού βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας και όσους γνώριζαν την οικογένεια.











