Κυπαρισσία: Από τα πρώην Σφαγεία στο Βιολογικό θρυμματισμένα τα απόβλητα

Κυπαρισσία: Από τα πρώην Σφαγεία στο Βιολογικό θρυμματισμένα τα απόβλητα

Βουνά από θρυμματισμένα απόβλητα μεταφέρθηκαν προχθές στον περιβάλλοντα χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού Κυπαρισσίας με φορτηγά του Δήμου Τριφυλίας, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής.

Οι ίδιοι είπαν ότι τα θρυμματισμένα απόβλητα είναι από εκείνα τα ογκώδη και κάθε λογής απόβλητα που ήταν σε βουνά, επί μήνες ολόκληρους, στα πρώην Σφαγεία, δυτικά του χώρου του ΟΣΕ, απέναντι από σπίτια και λίγα μέτρα από την πλατεία.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για κινδύνους που εγκυμονούν στην περιοχή από τα βουνά των θρυμματισμένων αποβλήτων και αναρωτιούνται γιατί, αφού έγινε θρυμματισμός τους, δεν απομακρύνθηκαν και μεταφέρθηκαν σε νόμιμα αδειοδοτημένους χώρους και εγκαταστάσεις προς το σκοπό αυτό, αλλά τα άδειασαν σε βουνά στον περιβάλλοντα χώρο του Βιολογικού Κυπαρισσίας.