Σήμερα ο αγώνας “ρεβάνς” Μιλτιάδη -ΑΕ Μάνης
Πανηγυρική πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Μεσσηνίας πήρε ο Πανθουριακός, καθώς επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 του Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας, στον αγώνα “ρεβάνς” της ημιτελικής φάσης. Η ομάδα της Θουρίας (που είχε πάρει τη νίκη και στο πρώτο ματς, με 3-0) προκρίθηκε για τρίτη σερί σεζόν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας ή την ΑΕ Μάνης. Πέρυσι, η ομάδα που καθοδηγούν ως πρόεδρος ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος και ως προπονητής ο Τάκης Σακελλαρόπουλος, είχε κατακτήσει το κύπελλο, νικώντας με 1-0 την ΑΕ Μάνης στον τελικό και έκανε το “νταμπλ”, εξασφαλίζοντας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, όπου σταθεροποιήθηκε φέτος.
Τα γκολ του Πανθουριακού στο χθεσινό ματς σημείωσαν οι Αντώνης Τσιράκης (33′), Στέλιος Τιμπλαλέξης (48′) , Χρήστος Δρούγας (68′) και Σταύρος Αγγελής (90′). Για τους “ερυθρόλευκους” των Γαργαλιάνων σκόραρε ο αρχηγός τους Δημήτρης Μπάρκας (39′). Δοκάρι για τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων είχε ο νεαρός Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος (42′),ενώ για την ομάδα της Θουρίας ο Χρήστος Δρούγας (58′). Τον αγώνα ”σφύριξε” ο Ιωάννης Κότσης, βοηθοί ήταν οι Χάρης Τσοπανάκης, Δημήτρης Σαρίδης, ενώ 4ος διαιτητής ο Ευάγγελος Αράπης.
ΤΕΛΟΣ ΆΓΡΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Νίκος Γεωργακλής, Αντώνης Παπαγιαννόπουλος): Αλεξόπουλος, Βελλησάρης, Ελευθεριάδης, Μπούνας (75′ Μαλισόβας), Φυσαράκης, Μπάρκας (75’Πουλάκος), Δεσποτόπουλος, Μεχία (60’Φελίπε Έμπερτ), Βλάχος, Ανδρινόπουλος, Σωτηρόπουλος (60’Ντίσα).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος, Γιώργος Κατσούλης, Θεόδωρος Σακκάς): Τόσκα , Γιαννακόπουλος, Δεμπεγιώτης (69’Γεωργουλέας), Δρούγας, Κωνσταντινόπουλος (69′ Δημ.Χριστόπουλος), Σερπάνος (69’Φυκούρας), Νικολόπουλος, Τιμπλαλέξης ( 55′ Καρύδης), Αγγελής, Τσιράκης ( 46’Γεωργέας).
Σήμερα ο αγώνας “ρεβάνς” Μιλτιάδη -ΑΕ Μάνης
Ο αγώνας “ρεβάνς” της ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Μεσσηνίας, μεταξύ του Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας και της ΑΕ Μάνης διεξάγεται σήμερα και ώρα 4.30 μμ στο Δημοτικό Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας. Ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας μετά τη νίκη του με 1- 0 στο πρώτο ματς στον Κάμπο Αβίας έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, δεδομένου και ότι αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία (πρωταγωνίστησε στη Γ’ Εθνική, ενώ η Μάνη αγωνίζεται στην Α’ Τοπική). Ο προπονητής των Τριφύλιων Εμιλιάνο Χαλιλάι δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Περικλή Δημητρίου, Δημήτρη Ξιφιλίνο (ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς). Η τριφυλιακή ομάδα θα προσπαθήσει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση. Στο στρατόπεδο της ΑΕ Μάνης ο τεχνικός Παναγιώτης Δρούγας, η συνεργάτις του Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και οι ποδοσφαιριστές τους γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο, αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Διαιτητής έχει οριστεί ο Παναγιώτης Κομπιλίρης, βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Πανόπουλος και Ιωάννης Τράντας, ενώ 4ος διαιτητής ο Σπύρος Κουρεντζής.











