Ότι η κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο λειτουργεί άριστα, διαπίστωσε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος την επισκέφθηκε χθες, που γιόρταζε κιόλας η περιοχή.
Ο Δήμος Καλαμάτας σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνει ότι “με τα χαμόγελα των παιδιών να φωτίζουν το καταπράσινο τοπίο του Ταϋγέτου, εξελίσσεται η πρώτη για το φέτος κατασκηνωτική περίοδος στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου”.

Επίσης, αναφέρει ότι “ο δήμαρχος περιηγήθηκε στους χώρους της κατασκήνωσης, συνομίλησε με τα παιδιά και το προσωπικό, και διαπίστωσε την άριστη λειτουργία της δομής, η οποία φέτος υποδέχεται τους παραθεριστές της στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της».

Σημειώνεται ότι η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος ολοκληρώνεται στις 22 Ιουλίου και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις επόμενες, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαχείρισης κατασκηνώσεων iCamps, στη διεύθυνση: https://kalamata.icamps.gr.










