Τσιγγάνοι με 1.100 δόσεις ηρωίνης στην Αγία Τριάδα, περίμεναν αγοραστή

Τσιγγάνοι με 1.100 δόσεις ηρωίνης στην Αγία Τριάδα, περίμεναν αγοραστή

«Φορτωμένος» με περίπου 1.100 δόσεις ηρωίνης βρέθηκε από αστυνομικούς  της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 31χρονος τσιγγάνος, στο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος.
Μετά το ρεπορτάζ του «Θάρρους» την προηγούμενη εβδομάδα, πως σημεία στην Αγία Τριάδα έχουν μετατραπεί σε στέκια τοξικομανών και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, άμεση ήταν η αντίδραση της Δίωξης Ναρκωτικών.
Αρχικά συνέλαβε την προηγουμένη εβδομάδα 2 τοξικομανείς σε συναλλαγή, ενώ προχθές το βράδυ συνέλαβε δύο τσιγγάνους με την ηρωίνη.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο στο χώρο στάθμευσης και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν στην τσέπη του σακακιού του 110,2 γραμ. ηρωίνης, ενώ λίγο πιο πέρα, σε ρόλο «τσιλιαδόρου», συνέλαβαν κι έναν 44χρονο.
Χθες και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Καλαμάτας, ο οποίος τους απήγγειλε την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης από κοινού ναρκωτικών ουσιών και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.
Στο μεταξύ, προχθές πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας.
Μετά από προσαγωγές, συνελήφθησαν, μία αλλοδαπή, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας ημεδαπός για φθορές και ένας αλλοδαπός που διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Β.Β.