Σε εξέλιξη είναι από χθες δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για τις περιφερειακές εκλογές.
Στη δημοσκόπηση τίθενται ερωτήματα για το πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και ποια είναι η γνώμη τους για αυτόν, ενώ «μετριούνται» και 4 από το ΠΑΣΟΚ, με το ερώτημα να έχει ως εξής: «Ποιον πιστεύετε ότι πρέπει να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές; Τη Νάντια Γιαννακοπούλου, τον Γιώργο Δέδε, τον Ανδρέα Πουλά ή την Κατερίνα Φαρμάκη;».
Επίσης, μετριέται ο Οδυσσέας Βουδούρης, για το ποια γνώμη έχουν οι πολίτες για αυτόν, ενώ ερωτώνται οι πολίτες για τη γνώμη τους για τον Νίκο Γόντικα, τον Δημήτριο Δολτσινιάδη και τον Γιάννη Μανώλη.
Στη δημοσκόπηση τίθεται και το ερώτημα για το εάν πρέπει η Ν.Δ. να στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη. Ακόμη, γίνεται η ερώτηση: «Αν την Κυριακή είχαμε εκλογές, ποιον θα ψηφίζατε; Τον Οδυσσέα Βουδούρη, τη Νάντια Γιαννακοπούλου, τον Νίκο Γόντικα, τον Γιώργο Δέδε, τον Γιάννη Μανώλη, τον Πέτρο Τατούλη ή την Κατερίνα Φαρμάκη;».
Ερώτηση γίνεται και για το κόμμα που θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, αλλά και για το κατά πόσο είναι σίγουροι για τον υποψήφιο που θα ψηφίσουν στις περιφερειακές και τις ευρωεκλογές.
Δημοσκόπηση της GPO για τις περιφερειακές εκλογές
Δείτε επίσης.
Πριν 94 χρόνια
Ανακύκλωση: δεν μπορεί να περιμένει άλλο
Ο κάδος της ανθρωπιάς
Αλέξης Χαρίτσης: «Η πολιτική αλλαγή χρειάζεται κοινωνική δύναμη και πολιτική ισχύ»
Πράσινη Καλαμάτα στα λόγια, στάσιμη στην πράξη: Η κατάρρευση του δικτύου ποδηλατοδρόμων
Έρχεται και επανέρχεται το δίλημμα για τα ευρωπαϊκά προγράμματα του Δήμου Καλαμάτας
Έργο τέχνης κρυμμένο πίσω από τα δέντρα
Και ξαφνικά… μετρούν τα τετραγωνικά του ΟΣΕ στο Ζευγολατιό
Τοπικά 06.10.2026, 21:00
Δεύτερη… πιο ακριβή η Καλαμάτα στην τιμή πώλησης κατοικιών
Τοπικά 06.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Τετάρτη στην Καλαμάτα
Φόρτωση…



