Βραδιές γνωριμίας με την Ελληνική Γαστρονομία στο “Yiamas Gastro Bar”

Βραδιές γνωριμίας  με την Ελληνική Γαστρονομία στο “Yiamas Gastro Bar”

Το βραβευμένο Yiamas Gastro Bar, πιστό στα καθιερωμένα γαστρονομικά «ραντεβού», παρουσιάζει βραδιές σύγχρονης Ελληνικής Γαστρονομίας και ετοιμάζεται να δώσει ένα μοναδικό επίλογο στο φετινό καλοκαίρι.
Μέσα από τρεις διαφορετικές θεματικές βραδιές, νέοι και καταξιωμένοι chef θα παρουσιάσουν το δικό τους σενάριο Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας, προσφέροντας την εμπειρία της γεύσης, που, σε συνδυασμό με το άψογο σέρβις του Yiamas Gastro Bar, θα ανεβάσουν για άλλη μια φορά τον πήχη στον τομέα της εστίασης στην πόλη:
 
Γκίκας Ξενάκης, στις 30/8/17
Ξεκίνησε από τη Le Monde και πέρασε από πολλές άγνωστες αλλά και γνωστές κουζίνες. Από το Φιλόξενο Σπίτι, από τους Ορίζοντες του Λυκαβηττού, από το Boschetto όπου δούλεψε 6 ολόκληρα χρόνια, αλλά και τη Σπονδή για ενάμιση χρόνο με τον Αrnaud Bignon επικεφαλής στην κρύα κουζίνα. Στη συνέχεια, στο Breeze και τα τρία τελευταία χρόνια σταθερά στο Αleria του Νικηφόρου Κεχαγιαδάκη, το τελευταίο επαγγελματικό του σπίτι.
 
Κύρκος Ζήσης, 18/9
Από το Αριστερά Δεξιά του Καραμολέγκου στο Balthazar του Τσιακστίρα, μια μεγάλη στάση για 8 χρόνια δίπλα στον Jerome Serres, Ηριδανός, Πιλ Πουλ, Bijgaarden Belgium, Ubay Lebanon. Μια βόλτα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο στο Macakizi Boutique Hotel, που κράτησε 4 χρόνια, συνεργασίες με σεφ όπως Anthony Genovese, Toshitaka Omiva, David Tounatain και άλλοι. Πλέον owner του kyrkoszisis.com & «Φάβα» μυστικά δείπνα με έδρα το Βέλγιο.
 
 
Στέλιος Μπαρμπέας & Γιάννης Δικαιουλάκος, 25/9
 
Στέλιος Μπαρμπέας: O executive chef του ξενοδοχείου Elite City Resort και του Yiamas gastro bar εργάζεται στο ξενοδοχείο από το 2013. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως, εστιατόριο Καλλίστη, εστιατόριο
El pecado, εστιατόριο Lunderrette, Ξενοδοχείο Poseidon Resort.
Γιάννης Δικαιουλάκος: O chef de cuisine του εστιατορίου Yiamas gastro bar στο παρελθόν είχε εργαστεί σε σπουδαία εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως εστιατόριο Πιλ Πουλ, στο ξενοδοχείο Costa Νavarino, στο ξενοδοχείο Amanzoe και στο Mandola rosa του Ομίλου Grecotel. Επίσης, έχει εργαστεί σε ελληνικά εστιατόρια στο Λίβανο και το Ντουμπάι
 
Μείνετε συντονισμένοι…
YIAMAS Gastro Bar, γιατί η γεύση είναι εμπειρία.
 
Το Yiamas Gastro Bar βρίσκεται κοντά σας καθημερινά από τις 20.00 μέχρι τις 2.00 το βράδυ. https://www.facebook.com/YiamasGastroBar