Τη Λάρισα υποδέχεται στο κλειστό της παραλίας η ομάδα του Ακρίτα

Τη Λάρισα υποδέχεται στο κλειστό της παραλίας η ομάδα του  Ακρίτα

Τη χαρά της νίκη θέλει να γευθεί ο Ακρίτας που θα υποδεχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας την ισχυρή ΕΑ Λάρισας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ των γυναικών. Θα είναι ο τρίτος φετινός αγώνας για την τοπική μας ομάδα, καθώς η 1η αγωνιστική του 2ου Ομίλου είχε αναβληθεί, ενώ κατά τη 2η είχε ρεπό. Την 3η αγωνιστική τα κορίτσια της Μαίρης Τσιριμπή και του Κώστα Κουτράκη είχαν επηρεαστεί από το άγχος, διασώζοντας μόνο τον έναν βαθμό, κόντρα στον Ασκληπιό Τρικάλων, ενώ την περασμένη εβδομάδα ο Ακρίτας γνώρισε «φυσιολογική» ήττα στην Ηλιούπολη, από την ομώνυμη πρωτοπόρο ομάδα, παίζοντας με απουσίες.
Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και οι Χάσκου, Βυθούλκα και με ώθηση από το ένθερμο καλαματιανό κοινό του βόλεϊ που αναμένεται να δώσει και αυτή τη φορά ισχυρό «παρών», όλοι ελπίζουν ότι έφτασε η ώρα να βγάλουν οι παίκτριες στο γήπεδο των καλό τους εαυτό και να πάρουν μια πολύτιμη, σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο, νίκη.
Την απογευματινή αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Μεσσήνιοι Κώστας Σαραβελάκης και Ηλίας Τσουμελέας.
Την 12άδα του Ακρίτα απαρτίζουν για το ματς με την ΕΑΛ οι: Νάνσυ Πανταζοπούλου, Χριστίνα Μουστάκη, Άννα Αρτεμίου, Ιφιγένεια Σαμπάτη, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Σπυριδούλα Σκλήρη, Δήμητρα Δημητρακοπούλου, Σοφία Καρακύκλα, Νατάσα Ραμούνδου, Νίκη Βυθούλκα και Πηνελόπη Αλεξανδροπούλου.