Αυτοκίνητα παρέσυρε το ρέμα της Θουρίας – Τεράστια προβλήματα από την κακοκαιρία (φωτογραφίες & βίντεο)

Αυτοκίνητα παρέσυρε το ρέμα της Θουρίας –  Τεράστια προβλήματα από την κακοκαιρία (φωτογραφίες & βίντεο)

Η δυνατή καταιγίδα και το ύψος του νερού στο ρέμα της Θουρίας παρέσυραν 3 αυτοκίνητα σήμερα το απόγευμα. Ευτυχώς οι οδηγοί τους πρόλαβαν και τα εγκατέλειψαν πριν τους παρασύρει μαζί το ρέμα
Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα  δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πολλά ήταν τα προβλήματα και στον οικισμό με πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα ενώ οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξαγριωμένοι γιατί κανείς δεν καθάρισε το ρέμα όπως υποστηρίζουν

Νωρίτερα ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στην Νέα είσοδο όταν αυτοκίνητα κόλλησαν από το νερό στο δρόμο στο ύψος του κόμβου με τα Ακοβίτικα. 

Έως αργά το βράδυ κλειστός ήταν και ο δρόμος Καλαμάτας – Μεσσήνης στο ύψος του  Ασπροχώματος λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Άρι.

Και στη πόλη της Καλαμάτας ,όμως δεν έλειψαν τα προβλήματα,  όπως οι  συχνές διακοπές ρεύματος από το πρωί καθώς και  οι αρκετοί πλημμυρισμένοι δρόμοι κυρίως από βουλωμένα φρεάτια. 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η κακοκαιρία και οι ισχυρές καταιγίδες αναμένονται να συνεχισθούν μέχρι αργά το βράδυ και καλό θα είναι οι πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις κυρίως με τα αυτοκίνητα τους.