Κάθε μήνα κόβεται το ρεύμα σε 400-500 νοικοκυριά στη Μεσσηνία!

Κάθε μήνα κόβεται το ρεύμα  σε 400-500 νοικοκυριά στη Μεσσηνία!

Την έντονη διαμαρτυρία τους για τη διακοπή από τη ΔΕΗ της ηλεκτροδότησης πολλών νοικοκυριών στη Μεσσηνία που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, εξέφρασαν χθες μέλη του Συνδικάτου Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα, τα οποία βρέθηκαν στα γραφεία της Επιχείρησης στην Καλαμάτα.
Σύμφωνα με το Συνδικάτο, κάθε μήνα στη Μεσσηνία γίνονται 400-500 διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ για ανεξόφλητους  λογαριασμούς.
Οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με το διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Ευστάθιο Παπαντωνόπουλο και τον προϊστάμενο Πωλήσεων Ευστάθιο Παναγόπουλο, οι οποίοι τόνισαν πως για τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες υπάρχει πρόνοια.
Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα καταγγέλλει τη διοίκηση της ΔΕΗ στην Καλαμάτα που τις τελευταίες μέρες δίνει εντολή και προχωρεί σε μαζικό κόψιμο ρεύματος, σε οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς, και υπογραμμίζει: «Είναι ενδεικτικές δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη, μητέρα μακροχρόνια άνεργη με 3 παιδιά που της έκοψαν το ρεύμα για 700 ευρώ και στη δεύτερη, καρκινοπαθής άνεργη, αντίστοιχα για 700 ευρώ. Μάλιστα, η άνεργη είχε πληρώσει πριν από δύο μέρες σε μηχάνημα ΑΤΜ ένα ποσό.
Και στις δύο περιπτώσεις το Συνδικάτο άμεσα προχώρησε σε επανασύνδεση του ρεύματος.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι, όσο περνά από το χέρι μας, δε θα επιτρέψουμε να κόβεται το ρεύμα από λαϊκές εργατικές οικογένειες, θα οργανώσουμε την αλληλεγγύη μας και θα κάνουμε πράξη το σύνθημα: ένας για όλους και όλοι για έναν».