«Πλημμύρισε» το πάρκο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα με χρώματα και αρώματα (φωτογραφίες)

«Πλημμύρισε» το πάρκο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα με χρώματα και αρώματα (φωτογραφίες)

Με χρώματα και αρώματα γέμισε χθες το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας, μετά τα εγκαίνια χθες της 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης που διοργανώνει ο Δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Μαΐου και αμέσως μετά τα εγκαίνια, ακολούθησε συναυλία από τη Δημοτική Φιλαρμονικής Καλαμάτας, στο χώρο μπροστά από το αναψυκτήριο.
Επίσης, εγκαινιάστηκε η έκθεση κεραμικής με τίτλο «Άνθη Φωτιάς//4-καλλιτεχνική κεραμική» του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε. «Φάρις».
Σήμερα, στις 8.00 το βράδυ, στο χώρο του πατινάζ, θα λειτουργήσει η καλλιτεχνική μουσική σκηνή από την Κ.Ε. «Φάρις», «Ήχοι Μεσογείου» με τους Αντ. Κουφουδάκη και Αλέξ. Αρτεμίσιο (κιθάρα) και Μαρία Κρασοπούλου (τραγούδι), ενώ θα συνεχιστεί η έκθεση φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Λέσχη Καλαμάτας, με τίτλο «24ωρο», από διάφορα σημεία της πόλης, κατά το 24ωρο μιας ημέρας, στο χώρο των βαγονιών.
Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας περιλαμβάνει από τις 9.00-12.00 το μεσημέρι εργαστήρια κομποστοποίησης και δημιουργία σποροφύτων από παραδοσιακές ποικιλίες (για τα σχολεία) από το Re:Think στο χώρος της λίμνης, από τις 9.00-1.00 το μεσημέρι εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολεία από το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τίτλο «Μες στου Μαγιού τις μυρωδιές… χορεύουμε!» (στο χώρο ανατολικά του αναψυκτηρίου), στις 5.30 το απόγευμα τουρνουά σκακιού από το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο χώρο του σκακιού και από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ έκθεση φωτογραφίας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Μεσσηνίας από το Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας στο χώρο των βαγονιών.

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας