“Kalamata Cup”: Η σπουδαία γιορτή ρυθμικής γυμναστικής αρχίζει σήμερα στην Τέντα!

“Kalamata Cup”: Η σπουδαία γιορτή ρυθμικής γυμναστικής αρχίζει σήμερα στην Τέντα!

Η μεγάλη διπλή γιορτή της Ρυθμικής Γυμναστικής και του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας ανοίγει σήμερα την αυλαία της στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας.

Το Διεθνές Κύπελλο “Kalamata Cup” επιστρέφει για 28η χρονιά, ενώ για 7η συνεχόμενη φορά διεξάγεται ο αναπτυξιακός διασυλλογικός αγώνας “Elegant Cup”.

H αγωνιστική δράση θα είναι πολύωρη όλο το 3ήμερο, για σήμερα και αύριο από τις 9:00 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και την Κυριακή 23/02 από 09:30 έως τις 19:00. Στους αγώνες θα λάβουν συνολικά μέρος 400 αθλήτριες από 44 Συλλόγους και 2 χώρες, σε όλες τις κατηγορίες (Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων) ενώ το φίλαθλο κοινό της Καλαμάτας και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να χειροκροτήσουν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ελένη Κελαϊδίτη και τις εθνικές μας ομάδες στο ανσάμπλ γυναικών και νεανίδων.

Οι αγώνες της Τέντας έχουν την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και διοργανώνονται από τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.