Με βασικό χαρακτηριστικό την πολύ καλή ψυχολογία και την επιθυμία κατάκτησης των τριών βαθμών, ολοκληρώθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας, για τη σημερινή εκτός έδρας δύσκολη και κρίσιμη ταυτόχρονα αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής με αντίπαλο τον εκ των πρωτοπόρων Πανελευσινιακό. Στα παραπάνω ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη στοιχείο, προκειμένου να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ ο εορτάζων αντιπρόεδρος της Μαύρης Θύελλας Θόδωρος Παπαθεοδωρίδης, έκανε το τραπέζι, στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του, «HORIZON BLU” στο σύνολο των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, δίνοντας το σύνθημα για την νίκη. Είχε προηγηθεί, τις προηγούμενες ημέρες, η επίσκεψη των οργανωμένων σε προπόνηση της ομάδας, να φανερώσει την πλήρη στήριξη των φίλων της, και βεβαίως τα δεδομένα που διαμορφώνονται δείχνουν αυτή τη στιγμή, λίγες ώρες πριν το ματς, να είναι ιδανικά.
Το ίδιο θα λέγαμε και στο αγωνιστικό μέτωπο, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Κεϊτά και του Κορκοντζέλου, που αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες παρελθόν, βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Σταματίου. Ο Βολιώτης τεχνικός θ’ ανακοίνωνε αργά χθες το βράδυ την αποστολή για την Ελευσίνα, εκεί όπου η Καλαμάτα θα επιδιώξει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ανεβασμένου Πανελευσινιακού και να πάρει το διπλό το οποίο θα τη βάλει και πάλι για τα καλά σε ρυθμούς ανόδου. Μολονότι θέλησε να κρατήσει σε γενικές γραμμές κλειστά τα πλάνα του, όλα δείχνουν την πρόθεσή του να στηριχθεί στον κορμό παικτών που χρησιμοποιεί σταθερά από το σημείο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και έπειτα.
Στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι Πάππος, Νιφορόπουλος, Ρούσσης, Χριστοφιλέας (είχε προφυλαχθεί στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με το Κιβέρι), Μαρτίνος, Λουμπαρδέας, Τσάτσος, Καλαντζής, Ηλιόπουλος, Ζαχαρόπουλος και ένας εκ των Δημητριάδη ή Σαλαπάτα.
Η αποστολή θ’ αναχωρήσει το πρωί για την Ελευσίνα, έχοντας στο πλευρό της τόσο τους οργανωμένους που διοργανώνουν εκδρομή, αναχωρώντας στις 10.30 π.μ. από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, όσο και μεμονωμένους φιλάθλους από κοντινές περιοχές.
Αισιόδοξη και αποφασισμένη για το διπλό στην Ελευσίνα σήμερα η Καλαμάτα
Δείτε επίσης.
Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στη ΔΟΥ Καλαμάτας
Ξεκινά σήμερα στην Καλαμάτα το 9ο Διεθνές Συμπόσιο «Αρχαιολογική Έρευνα και Νέες Τεχνολογίες»
«Μπλόκο» των δικηγόρων στον έλεγχο στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας
Πριν 94 χρόνια
Αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Καλαμάτας: 10 χρόνια στασιμότητας
Να ασφαλτοστρωθεί επιτέλους ο δρόμος Μουζάκι–Χριστιανούπολη
Μάρκο Ρούμπιο: Η ελληνική επιρροή είναι κυριολεκτικά χαραγμένη στην αρχιτεκτονική των αμερικανικών θεσμών
Αλέξης Χαρίτσης: «Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι ελεγκτές επιχειρήσεων. Να αποσυρθεί το νέο πλαίσιο για τις σχολικές επισκέψεις»
Μαύρη Θύελλα 08.10.2026, 07:45
Ο Αθανάσιος Μαδένης “σφυρίζει” τον αγώνα ΠΑΟΚ -Καλαμάτας
Τοπικά 07.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Πέμπτη στην Καλαμάτα
Ελλάδα 07.10.2026, 19:25
Το μετάλλιο του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας
Τοπικά 07.10.2026, 18:30
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Φόρτωση…










