Με μεγάλη ανακούφιση άκουσε ο 42χρονος που αρχικά είχε κατηγορηθεί πως σκότωσε με πρόθεση τον αδελφό του στο χωριό Δάφνη του Δήμου Μεσσήνης, την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κυπαρισσίας, πως βρισκόταν σε άμυνα και υπερέβη τα όρια αυτά από αμέλεια.
Ο 42χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και καταδικάσθηκε σε 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολή και 8 μήνες φυλάκισης για οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύντομα, δε, θα επιστρέψει στην οικογένειά του, καθώς είχε προφυλακισθεί.
Η τραγική ιστορία, μεταξύ των δύο αδελφών, εκτυλίχθηκε στη Δάφνη το καλοκαίρι του 2013, όταν εν ώρα καυγά ο ένας αδελφός τραυμάτισε τον άλλον με μαχαίρι στο πόδι, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα το θύμα, το οποίο βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία.
Ο 42χρονος από την αρχή τόνιζε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο διάθεση και, μάλιστα, για τον ίδιο του τον αδελφό, ενώ δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης, διότι μετά το επεισόδιο ο αδελφός του αποχώρησε από το σημείο.
Β.Β.
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια καταδικάσθηκε ο 42χρονος για το θάνατο του αδελφού του
Δείτε επίσης.
Πριν 94 χρόνια
Ανακύκλωση: δεν μπορεί να περιμένει άλλο
Ο κάδος της ανθρωπιάς
Αλέξης Χαρίτσης: «Η πολιτική αλλαγή χρειάζεται κοινωνική δύναμη και πολιτική ισχύ»
Πράσινη Καλαμάτα στα λόγια, στάσιμη στην πράξη: Η κατάρρευση του δικτύου ποδηλατοδρόμων
Έρχεται και επανέρχεται το δίλημμα για τα ευρωπαϊκά προγράμματα του Δήμου Καλαμάτας
Έργο τέχνης κρυμμένο πίσω από τα δέντρα
Και ξαφνικά… μετρούν τα τετραγωνικά του ΟΣΕ στο Ζευγολατιό
Τοπικά 06.10.2026, 21:00
Δεύτερη… πιο ακριβή η Καλαμάτα στην τιμή πώλησης κατοικιών
Τοπικά 06.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Τετάρτη στην Καλαμάτα
Φόρτωση…



