Παραιτήσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας λόγω πίεσης


 

Μέσα σε 45 λεπτά η Καλαμάτα ’80 «καθάρισε» νωρίς χθες το απόγευμα στον Πύργο τον Πίσσαλι και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΣΠΕΠ. Στην αποστολή συμμετείχαν μόλις επτά παίκτες, οι Μπουσούνης, Μπλάουελ, Βραχνάς, Γιατράκος, Κακαλέτρης, Μακρής και Σαρδέλης, ενώ και στα τρία σετ η διαφορά πόντων ήταν πολύ μεγάλη, με το 1ο να μην ξεπερνούν οι γηπεδούχοι τους 6 πόντους!

 

Το ενδιαφέρον της τοπικής μας ομάδας εστιάζεται στα πλέι οφ που θα κρίνουν οριστικά την άνοδο στην Α2 βόλεϊ των ανδρών, με πρώτο αντίπαλο για την Καλαμάτα ’80, το άλλο Σάββατο 30 Μαρτίου, στο Κλειστό της Παραλίας, την ΕΑ Πατρών. Το άλλο ζευγάρι είναι Κόροιβος Αμαλιάδας-Απόλλωνας Πάτρας.

 

Από την αναμέτρηση  στον Πύργο απουσίαζε ο προπονητής και παίκτης της Καλαμάτας ’80 Γιώργος Κουλιέρης, ο οποίος , αργά εχθές το βράδυ έγινε πατέρας για πρώτη φορά! Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Του ευχόμαστε να του ζήσει και να είναι καλότυχο.