Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Κουτράκη για τη διαιτησία του Τσουμελέα


Με 2-3 ηττήθηκε την Κυριακή στην Τέντα ο Ακρίτας από τον Ζακυνθινό, με την καλαματιανή ομάδα να έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Μεσσήνιου ρέφερι Ηλία Τσουλεμέα. Μάλιστα ο παίκτης προπονητής του Ακρίτα, Κώστας Κουτράκης γνωστοποίησε μια μακροσκελή ανακοίνωση-διαμαρτυρίας.

Για την ιστορία τα σετ στο προχθεσινό παιχνίδι ήταν 25-19, 20-25, 26-28, 25-17, 10-15, με την καλαματιανή ομάδα ν’ αγωνίζεται με τους Αγγελόπουλο, Γ. Μπελογιάννη, Αλευρά, Αζεμάι, Μπελογιαννέα, Δικαιουλάκο, Φασούλα, Πράττη, Κακούρο.

Το πλήρες κείμενο της καταγγελίας του τελευταίου έχει ως εξής:

«Θέλω να εκφράσω την έντονη διαμαρτυρία μου προς το διαιτητή της αναμέτρησης βόλεϊ  Α.Ο. Ακρίτας – Α.Ο. Ζακυνθινός Τσουμελέα Ηλία, ο οποίος με τα σφυρίγματά του στον αγώνα της ομάδας μου την Κυριακή, όχι απλώς αδίκησε την ομάδα μου (αυτό είναι το λιγότερο για μένα), αλλά γιατί απλά ο άνθρωπος δεν ξέρει πραγματικά τι σφυρίζει και φυσικά δικαίως με απέβαλε για έντονες διαμαρτυρίες (ίσως να ήταν και το μόνο σωστό που έκανε στον αγώνα) . Τον έχω συναντήσει κι άλλες φορές σε αγώνες και πραγματικά είναι ίδιος. Εντός της εβδομάδας θα υποβάλω έκθεση διαμαρτυρίας σε όλους τους αρμόδιους φορείς του βόλεϊ ΟΧΙ για να υπερασπίσω την ομάδα μου, αλλά το άθλημα που υπηρετώ πολλά χρόνια, στην κυριολεξία με ένα πόδι, και χρηματοδοτώντας το ανδρικό τμήμα του Α.Ο. Ακρίτα που προπονώ και αγωνίζομαι αφιλοκερδώς.

Ένα άλλο τραγελαφικό που ζήσαμε στο γήπεδο μετά τον αγώνα ήταν η εμφάνιση ‘’κομήτη’’ παράγοντα ομάδας  γειτονικού νομού και μέλος απ’ ότι έχω ακούσει της ομοσπονδίας του βόλεϊ που αυτό-ορίστηκε μόνος του γυμνασίαρχος του αγώνα και ζήτησε με ‘’χουντικό’’ τρόπο να εγγραφεί στο τέλος του αγώνα στο φύλλο αγώνος και έδωσε συγχαρητήρια στον εν λόγω διαιτητή. Επίσης ο ίδιος ΚΥΡΙΟΣ-παράγοντας που με συνάντησε σε επόμενο αγώνα Καλαματιανής ομάδας με εξύβρισε μπροστά στον συμπαίκτη μου και αθλητή μου Πράττη Ιωάννη και μου ζήτησε να κοιτάξω τα αγωνιστικά χάλια της ομάδας μου. Επειδή προφανώς ο κύριος διοικεί ομάδα επιπέδου Volley League και άνω και δεν ξέρει από λάθη στο άθλημα, θα του θυμίσω ότι το άθλημα του βόλεϊ είναι ένα παιχνίδι λαθών και νικάει αυτός που θα κάνει τα λιγότερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου-συμπαίκτες μου και να τους αποκαλέσω ΗΡΩΕΣ που απ’ τον πρώτο πόντο έως το τέλος του αγώνα κατάφεραν να μείνουν μέσα στο παρκέ και να τελειώσει ο αγώνας ‘’κωμωδία’’. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλη την ομάδα μου και τους φιλάθλους που διαμαρτυρήθηκα έντονα. Επίσης θέλω να ζητήσω απ’ τους αθλητές μου να κοιτάνε ψηλά ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ εμένα κοντά τους. Ευχαριστώ όλους τους ‘’αντιπάλους’’ μου για την αναγνώριση και τον σεβασμό που δείχνουν στο πρόσωπό μου. ΜΕ ΤΙΜΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

Εγώ σαν καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο άθλημα του βόλεϊ θα διεκδικήσω με κάθε νόμιμο τρόπο, κάθε νόμιμο παραστατικό μιας και τον συγκεκριμένο διαιτητή τον πληρώνω απ την τσέπη μου και απαιτώ σεβασμό στο ΑΘΛΗΜΑ και μόνο σε αυτό.

                                                                              Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

                                                                             Κουτράκης Κωνσταντίνος».