Συνεχίζει ακάθεκτη και στο Κύπελλο η Καλαμάτα ΄80(φωτογραφίες)


 

Μεγάλη νίκη- πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε απόψε η Καλαμάτα 80 που επικράτησε με 3-1 σετ της ομάδας του Κύζικου Περάματος στο κλειστό Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας.  

 

Η ομάδα της Καλαμάτας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και παίζοντας πολύ όμορφο βόλει προηγήθηκε με 2-0 στα σετ (25-18 , 25-23) …Κάπου εκεί η κούραση πρόδωσε την Καλαματιανή ομάδα με αποτέλεσμα το 3ο σετ να το κατακτήσουν οι φιλοξενούμενοι με 21-25.

 

Στο 4ο και τελευταίο σετ έγινε μεγάλο ντέρμπι …στο τέλος μίλησε η εμπειρία της ομάδας της Καλαμάτας ΄80 και με πρωταγωνιστή τον παίκτη – προπονητή Γιώργο Κουλιέρη που πήρε τους τελευταίους πόντους επικράτησε με 26-24 στο σετ και έδωσε τέλος στον αγώνα! Με τη νίκη αυτή εκτός της πρόκρισης , η Καλαματιανή ομάδα διατήρησε το αήττητο της τη φετινή σεζόν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Καλαμάτα ΄80 θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης ΓΕ Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης ,ομάδες που αγωνίζονται στην Α΄2.

 

Η Καλαμάτα 80 αγωνίστηκε με τους 

Μπλάουελ,Ξενάκη, Κακαλέτρη ,Δεσλή, Βραχνά ,Μπουσούνη και λίμπερο τον Εξαρχέα , επίσης αγωνίστηκαν οι Κουλιέρης ,Μανιατέας, Τρουπάκης ,Σαρδέλης,Γιατράκος και Αποστολόπουλος

 

φωτορεπορτάζ: Στασινός Μουτσούλας