Συλλήψεις για ναρκωτικά και απόπειρα κλοπής στη Μεσσηνία

Συλλήψεις για ναρκωτικά και  απόπειρα κλοπής στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων

Σε σπίτι γνωστού του πήγε να κλέψει την Παρασκευή ένας 37χρονος, όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, αναγνωρίστηκε και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη. Την μέρα αυτή, μάλιστα, σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 19 άτομα.

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και κατά τη διάρκειά τους έγιναν έλεγχοι σε 1.022 άτομα, εκ των οποίων 727 ήταν Έλληνες και 295 αλλοδαποί, καθώς και σε 746 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 102 άτομα, από τα οποία 65 ήταν Έλληνες και 37 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 65 άτομα.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων βεβαιώθηκαν 269 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 19 άτομα και αναλυτικά:

-Δύο άτομα για ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, στη Σπερχογεία συνελήφθη ένας 50χρονος και μια 27χρονη, διότι σε έλεγχο που τους έκαναν αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους 1,5 γραμμ. ηρωίνης

-Ένας 37χρονος για απόπειρα κλοπής στο Ριζοχώρι. Ο 37χρονος το πρωί της Παρασκευής επιχείρησε να μπει σε σπίτι του χωριού, όμως ο ιδιοκτήτης τον είδε, τον αναγνώρισε και λίγες ώρες μετά εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη

-Δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

-Τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας   

-Δέκα αλλοδαποί σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.

Στο μεταξύ, τα ξημερώματα του Σαββάτου συνελήφθη στη Μαραθούπολη του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ένας 37χρονος, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Β.Β.