Δήμος Τριφυλίας: «Γκανιάν» λέει ο Λεβεντάκης, χωρίς απαρτία το συμβούλιο

Δήμος Τριφυλίας: «Γκανιάν» λέει ο Λεβεντάκης,  χωρίς απαρτία το συμβούλιο

Εγώ νιώθω πολύ υπερήφανος. Θεωρώ ότι πάω γκανιάν, το Δήμο τον πάω γκανιάν. Θεωρώ τον εαυτό μου, δεν είναι εγωιστικό, πολύ υπερήφανο…», είπε προχθές ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, αφότου είχε αναβληθεί λόγω μη απαρτίας η 14η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας με 10 παρόντες και 17 απόντες! 

Μεταξύ των απόντων είναι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Λεβεντάκη (από τους επτά που εξελέγησαν), οι Άγγελος Κοροβίλας και Παναγιώτης Αλευρά και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ασημακόπουλος, καθώς και δύο εκ των τεσσάρων συμβούλων της παράταξης Παναγιωτοπούλου (η οποία συνεργάζεται με το δήμαρχο ορισθείσα αντιδήμαρχος), οι Μαρία Πανουσιοπούλου και Γιάννης Αδρακτάς. 

Γκανιάν όταν σχεδόν οι μισοί της παράταξης δημάρχου διαφοροποιούνται, οι μισοί της συνεργαζόμενης παράταξης Παναγιωτοπούλου διαφοροποιούνται, οι δύο εκ των τριών της παράταξης Ανδρινόπουλου που συνεργάζονταν, μέχρι πρότινος, διαφοροποιούνται, ε, δεν είναι και θρίαμβος. Γκανιάν και «στόλισμα» με βαρύτατους χαρακτηρισμούς συμβούλων του συνδυασμού με τον οποίο εξελέγη δήμαρχος, κι έλαβαν εκατοντάδες σταυρούς προτίμησης στο πρόσωπό τους, συνάδει;

Του Ηλία Γιαννόπουλου