Ικανοποίηση για την επιτυχία των κορασίδων στην Καλαμάτα ’80 και κάλεσμα για εγγραφές

Ικανοποίηση για την επιτυχία των κορασίδων στην Καλαμάτα ’80 και κάλεσμα για εγγραφές

Κάθε λόγο να πανηγυρίζουν και να αισθάνονται δικαιωμένοι είναι όλοι στο τμήμα μπάσκετ της Καλαμάτας ’80 μετά την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία της ομάδας των κορασίδων, έτσι: η διοίκηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου «Α.Ο. Καλαμάτα 1980» συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας κορασίδων και τον προπονητή κ. Γεωργίου Αθανάσιο για την πρόκρισή τους στις έξι (6) καλύτερες ομάδες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων. Οι κόποι, η σκληρή δουλειά και η επιμονή των τελευταίων χρόνων έφεραν τη μεγάλη αυτή διάκριση. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους επέδειξαν ωριμότητα και προσήλωση στο στόχο τους. Το μέλλον σίγουρα τους ανήκει αφού πρέπει να επισημανθεί ότι η πλειοψηφία των κοριτσιών μας θα αγωνίζονται για δυο ακόμα χρόνια στην κατηγορία των κορασίδων, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην αμέριστη στήριξη των οικογενειών τους προς το σύλλογο, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Τους ευχαριστούμε θερμά. Ευχόμαστε στις αθλήτριες μας καλή συνέχεια στη δύσκολη προσπάθεια και πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν από 29 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου στην Αθήνα.

Ο σύλλογος μας, με την ευκαιρία της σημαντικής αυτής διάκρισης, καλεί τα κορίτσια της πόλης μας να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής μας από την επόμενη αγωνιστική χρονιά το Σεπτέμβριο».