Εκπτωτική Βραδιά τηρώντας τα μέτρα προστασίας στην Κυπαρισσία!

Εκπτωτική Βραδιά τηρώντας τα μέτρα προστασίας στην Κυπαρισσία!

Ιδιαίτερη, λόγω των μέτρων προστασίας για περιορισμό διασποράς του νέου κορωνοϊού, ήταν η φετινή Εκπτωτική Βραδιά του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας την Παρασκευή αλλά σε τίποτα – πλην των παράλληλων δράσεων με happenings – δεν υστερούσε των προηγούμενων τόσο σε κίνηση στην αγορά, όσο και σε ψώνια!

Τα καταστήματα της πόλης ήταν ανοικτά από το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα με μεγάλες εκπτώσεις και σούπερ προσφορές καθώς και εκπλήξεις για τους καταναλωτές.

Στόχος, όπως κατ’ επανάληψη τονίζεται σχετικά με την κατ’ έτος διοργάνωση και διεξαγωγή της Εκπτωτικής Βραδιάς, δεν ήταν τόσο το κέρδος σε χρήματα και η αύξηση του τζίρου των καταστημάτων και επιχειρήσεων, αλλά η προσέλκυση του ενδιαφέροντος του κόσμου κι ένα έναυσμα για βραδινή βόλτα στην αγορά της πόλης και, κυρίως, μια κίνηση ως ένα μεγάλο ευχαριστώ των επαγγελματιών και των καταστημάτων προς τους κατοίκους κι επισκέπτες για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στην τοπική αγορά!

Φέτος δε που, λόγω κορωνοϊού, ματαιώθηκε η διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας, η Εκπτωτική Βραδιά ήταν κάτι το ξεχωριστό το οποίο, όπως αποδείχθηκε με την κίνηση στην αγορά και την πόλη το βράδυ της Παρασκευής, όλοι ανέμεναν!

Κάτοικοι και επισκέπτες, για μια ακόμη φορά, ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου και έκαναν τη βόλτα και τα ψώνια τους, ακόμα και αργά το βράδυ, ενώ παράλληλα, μικροί και μεγαλύτεροι, χάρηκαν την όμορφη και γλυκιά βραδιά του Αυγούστου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρης Τερζής, έκανε λόγο για επιτυχημένη διοργάνωση βάσει των συγκυριών που όλοι ζούμε σε μια δύσκολη κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε, τονίζοντας πως ο Εμπορικός Σύλλογος με γνώμονα την εξωστρέφεια διοργάνωσε και φέτος την Εκπτωτική Βραδιά και πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την πόλη και την αγορά της κάνοντας τη βόλτα και τα ψώνια του αλλά και γευματίζοντας και χαλαρώνοντας με καφέ ή ποτό στα καταστήματα της πόλης.

Ο γραμματέας του Συλλόγου, Άρης Παναγιωτόπουλος, ευχαρίστησε τον εμπορικό κόσμο της Κυπαρισσίας που τήρησε τους κανόνες ασφαλείας καθώς και τους καταναλωτές που τήρησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, τονίζοντας ότι ευελπιστούν για τη συνέχεια διοργάνωσης των Εκπτωτικών Βραδιών καθώς και για τις Λευκές Νύχτες που έπονται από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας κι ευχαρίστησε, για ακόμα μία φορά, τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου και της πόλης!

Του Ηλία Γιαννόπουλου