Καλαμάτα: Νικηφόρο και το 2ο φιλικό, 2-1 με Ηλιόπουλο, Φελίπε -Έρχεται ο Σουμπίνιο

Καλαμάτα: Νικηφόρο και το 2ο φιλικό, 2-1 με Ηλιόπουλο, Φελίπε -Έρχεται ο Σουμπίνιο

Η Καλαμάτα κέρδισε και στο δεύτερο φιλικό που έδωσε χθες στο Πήλιο, επικρατώντας με 2-1 σε βάρος του Θησέα Αγριάς. Απέναντι σε δύο ομάδες Γ’ Εθνικής, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος, είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα επιμέρους αγωνιστικά συμπεράσματα, που είναι θετικά. Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Ηλιόπουλος, ενώ στο 60’ ο Βραζιλιάνος Φελίπε έδωσε τα …διαπιστευτήριά του με ένα πολύ ωραίο γκολ (στοπάρισε τη μπάλα και σούταρε κοντά στο «Γ»). Η ομάδα της Μαγνησίας μείωσε στο τελευταίο 20λεπτο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αραμπατζής, Mavinga, Καρούτης, Κωνσταντινόπουλος, Guihoata, Γκαλίτσιος, Νατσιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Bousbiba (Μουζάκης, Πάγια, Ακριστινεϊ, Φελίπε, Εμπεσίλιο).

Η τοπική μας ομάδα θα κάνει σήμερα το πρωί την τελευταία της προπόνηση στα Χάνια και θα πάρει το δρόμο της επιστροφής, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της, αγνοώντας ακόμη αν θα αγωνίζεται στην Football League ή στη νέα, ενοποιημένη με την Super League 2, Β’ Εθνική.

Έρχεται ο Σουμπίνιο
Με φωτογραφία της αναχώρησής του, μαζί με τον μάνατζερ του, από το αεροδρόμιο του Σάο Πάολο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα τον ερχομό του Σουμπίνιο. Μετά από κάποιες καθυστερήσεις εξαιτίας «τεχνικών» δυσκολιών ο παίκτης αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στην πόλη μας όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.