City Hospital: Λειτουργία Τμήματος Χειρουργικής Ογκολογίας

City Hospital: Λειτουργία Τμήματος Χειρουργικής Ογκολογίας

Η ιδιωτική κλινική City Hospital εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την πόλη της Καλαμάτας και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, καθώς τον προσεχή Νοέμβριο δίνεται η εκκίνηση λειτουργίας του νέου Τμήματος Χειρουργικής Ογκολογίας.

Η επάνδρωση του τμήματος θα γίνει από δύο διακεκριμένους ειδικούς χειρουργούς ογκολόγους, τον δρα Νικόλαο Κελέση και το  γενικό χειρουργό με εξειδίκευση στη Χειρουργική Ογκολογία και τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Γεώργιο Πλατανιώτη.

Ο απώτερος σκοπός της ανωτέρω συνεργασίας συνοψίζεται στο δικαίωμα της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης της νόσου για το σύνολο του γενικού πληθυσμού, δίχως να απαιτείται η μετάβαση του ενδιαφερομένου στα μεγάλα αστικά κέντρα για τη λήψη εξειδικευμένων ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.

Δωρεάν εξέταση – ψηλάφηση μαστών

Μάλιστα, στο πλαίσιο της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής θα λάβει χώρα και σήμερα Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, δωρεάν εξέταση – ψηλάφηση μαστών από τους διακεκριμένους ειδικούς χειρουργούς ογκολόγους, δρα Νικόλαο Κελέση και Γεώργιο Πλατανιώτη. Τα δε προγραμματισμένα ραντεβού θα πραγματοποιούνται εντός της κτηριακής δομής της κλινικής City Hospital, στην οδό Πινδάρου 5.