Αρκετά πρόστιμα στη Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο για περιορισμό κίνησης

Αρκετά πρόστιμα στη Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο για περιορισμό κίνησης

Συνολικά 69 πρόστιμα επιβλήθηκαν από την Αστυνομία σε πολίτες στη Μεσσηνία από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, για παράβαση μέτρων που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, την Παρασκευή στη Μεσσηνία πραγματοποιήθηκαν 89 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 10 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 12 για απαγόρευση μετακίνησης. Αντίστοιχα σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν 384 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 26 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 56 για περιορισμό κίνησης.

Το Σάββατο, στη Μεσσηνία, έγιναν 53 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν μόνο 25 πρόστιμα για απαγόρευση μετακίνησης. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έγιναν 425 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 14 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 51 για περιορισμό κίνησης.

Τέλος, την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν 119 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν δύο πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 20 για απαγόρευση μετακίνησης. Αντίστοιχα σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν 860 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 7 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 46 για περιορισμό κίνησης.
Β.Β.