Άνοιξε με… προβλήματα η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους ιδιώτες γιατρούς

Άνοιξε με… προβλήματα η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους ιδιώτες γιατρούς

«Δεν υπάρχει» στην πλατφόρμα εμβολιασμών ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και άλλοι ιδιώτες γιατροί

Άνοιξε χθες και η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους ιδιώτες γιατρούς που, όπως είχε επισημάνει ο υπουργός Υγείας, θα έχουν προτεραιότητα κατά τον εμβολιασμό. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Δημήτρη Τζωρτζίνη, αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας έμαθαν από τις «ειδήσεις» ότι άνοιξε η πλατφόρμα και γι’ αυτούς, στη συνέχεια είχε ακόμα μια δυσάρεστη έκπληξη. 

Στην προσπάθειά του να εγγραφεί στην «πλατφόρμα» ο ίδιος, το «σύστημα» δεν τον αναγνωρίζει ως υγειονομικό, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κλείσει το «ραντεβού» του για τον εμβολιασμό. Ανάλογα παράπονα, όπως μας είπε, έχει δεχθεί από 30 τουλάχιστον ακόμα συναδέλφους του σ’ όλη τη Μεσσηνία. Επίσης, μας υπενθύμισε ότι από τα τέλη Δεκεμβρίου όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας είχαν αποστείλει λίστες με τους συναδέλφους τους που επιθυμούν να εμβολιαστούν και από τότε το αίτημά τους είχε γίνει «μπαλάκι» μεταξύ των αρμοδίων, μέχρι που φτάσαμε στη χθεσινή εξέλιξη. 

Κλείνοντας, εξέφρασε την ελπίδα του το πρόβλημα που προέκυψε να λυθεί το συντομότερο, επαναλαμβάνοντας το αίτημα όλων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας για άμεσο προγραμματισμό των εμβολιασμών των ιδιωτών γιατρών.