3η δράση εθελοντικού καθαρισμού πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία!

3η δράση εθελοντικού καθαρισμού πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία!

Η 3η δράση καθαρισμού στην Κυπαρισσία από εθελόντριες κaι εθελοντές που οργανώθηκε μέσω της Ομάδας στο facebook “Save Your Hood” πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Παρότι είχε προγραμματιστεί να γίνει καθαρισμός στην Άνω Πόλη, λόγω της κακοκαιρίας και της θαλασσοταραχής τις προηγούμενες μέρες, με συνέπεια να ξεβραστούν στην παραλία πλαστικά και άλλα σκουπίδια, άλλαξε η περιοχή δράσης και έγινε καθαρισμός στην παραλία του Αϊ-Λαγούδη και τμήμα του περιβάλλοντος χώρου του λιμανιού που αποτελεί σημείο συνάντησης νέων.

Μάλιστα, μετά τον καθαρισμό άφησαν σημείωμα, στο οποίο αναφέρουν: «Το σημείο καθαρίστηκε με πολύ κόπο! Ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε καθαρό!».

Στη δράση της Κυριακής συμμετείχαν 5 ενήλικες και 3 παιδιά, συγκεντρώνοντας 13 σακούλες με σκουπίδια! Για τη δράση έγραψε η Ζωή, η οποία είναι εκ των εθελοντριών που ανέλαβαν την πρωτοβουλία οργάνωσης και ένωσης δυνάμεων μέσω της Ομάδας “Save Your Hood”: «3η δράση στην Κυπαρισσία στην κεντρική παραλία και σε μια μεριά στο λιμάνι που είναι σημείο συνάντησης νέων! 5 ενήλικες, 3 παιδιά… 13 σακούλες… Πρωταγωνιστές στην παραλία μας ήταν κάθε είδους πλαστικό που έβγαλε η θάλασσα λόγω ανέμων, αλλά και πολλά πολλαααά ποτήρια καφέ, μπύρες κ.ά.».