Αναβλήθηκε η δίκη του 39χρονου Ρουμάνου για ενδοοικογενειακή βία

Αναβλήθηκε η δίκη του 39χρονου Ρουμάνου για ενδοοικογενειακή βία

Για το Μάρτιο του 2022 αναβλήθηκε χθες η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης για ενδοοικογενειακή βία του 39χρονου Ρουμάνου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς.

Χθες επρόκειτο να εκδικασθεί στην Καλαμάτα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούσε στην άτυχη Μόνικα. Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος Ρουμάνος είχε καταδικασθεί σε 12 μήνες φυλάκισης.

Μιας και χθες συνεχιζόταν η κράτησή του στο πλαίσιο εκτέλεσης του εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του για ανθρωποκτονία με πρόθεση, οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια της Καλαμάτας, απ’ όπου ζήτησε αναβολή στο πρόσωπο του συνηγόρου που τον υπερασπίζεται στη συγκεκριμένη υπόθεση. Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την 1η Μαρτίου του 2022.

Στη συνέχεια, ο 39χρονος Ρουμάνος οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια Κυπαρισσίας, όπου απολογήθηκε για την κατηγορία δολοφονίας της 42χρονης πρώην συντρόφου του Μόνικα Γκιούς, η οποία βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν στη Κυπαρισσία.
Β.Β.