Με πρωτοβουλία Γερονικολού η επίσκεψη Παπανδρέου

Με πρωτοβουλία Γερονικολού η επίσκεψη Παπανδρέου

Αν και η Μεσσηνία είναι “φίλια περιοχή” για τον Γιώργο Παπανδρέου, αν λάβουμε υπόψη μας και τα αποτελέσματα στις εσωκομματικές εκλογές το 2007, εν τούτοις η μεθαυριανή κάθοδός του δεν ήταν εύκολη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με προσωπικές πρωτοβουλίες και έντονη πίεση του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας και μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαου Γερονικολού, «έκλεισε» η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο κ. Γερονικολός διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια Παπανδρέου, οι οποίοι αποδείχτηκαν πολύ καλό σκαλοπάτι για να έχουμε την αυριανή επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού.

Να αναφέρουμε ότι στην τελευταία του ομιλία ο Γ. Παπανδρέου στο Βόλο τόνισε ότι “στα μάτια του κόσμου υπάρχει η ελπίδα ότι μπορούμε να φτιάξουμε ξανά τη μεγάλη, ισχυρή προοδευτική παράταξη», προσθέτοντας ότι εκτιμά όλους τους συνυποψηφίους του και ότι θα προχωρήσουν ενωμένοι.

“Έχω περάσει από πολλά αξιώματα: πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, έχω κάνει υπουργός, έχω κάνει πρωθυπουργός. Δεν είναι στόχος μου μια ακόμη καρέκλα. Στόχος μου είναι να δώσω την ψυχή μου, μαζί σας, σε αυτή την παράταξη για να δούμε ξανά τον ήλιο να λάμπει πάνω από την Ελλάδα» δήλωσε με έμφαση ο κ. Παπανδρέου, εκφράζοντας τη χαρά του για την επαφή και επικοινωνία με τους πολίτες της περιοχής, στο πλαίσιο συνδιαμόρφωσης ενός μεγάλου ρεύματος για την παράταξη.
Α.Π.