Εκδρομή της KALAMATA BC στο ΣΕΦ και φιλικά με Ολυμπιακό Παίδες και Μίνι Παίδες

Εκδρομή της KALAMATA BC στο ΣΕΦ και φιλικά με Ολυμπιακό Παίδες και Μίνι Παίδες

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος των Ακαδημιών της KALAMATA BC, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 14/11 η προγραμματισμένη εκδρομή των τμημάτων Μίνι και Παιδικό στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλιάς, για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων με τα αντίστοιχα τμήματα Olympiacos B.C. – The Academy.

Ο καλαματιανός σύλλογος, που σε επίπεδο ανδρών έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καλλιεργεί με συνέπεια το μπάσκετ και σε επίπεδο υποδομών, με τους υπεύθυνους να αναφέρουν για την πρόσφατη εξόρμηση:

«Οι μικροί μας αθλητές, γνώρισαν από κοντά το ΣΕΦ, συνάντησαν κάποιους από τους “αστέρες” της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 και της Euroleague, ενώ πριν το μεσημέρι κατευχαριστήθηκαν τους φιλικούς αγώνες που έδωσαν κόντρα στα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού.

Ευχαριστούμε την Olympiacos B.C. – The Academy για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική φιλοξενία!

Παρόμοιες δραστηριότητες που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά των Ακαδημιών μας να αποκτούν νέες εικόνες & εμπειρίες και να “ανοίγουν” τους ορίζοντές τους, είναι προγραμματισμένες καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής χρονιάς 2021-22».