Κύπελλο Μεσσηνίας: Πρόκριση με Αθανασόπουλο ο Πανθουριακός, 0-1 τη Θύελλα Χαρακοπιού στην Κορώνη

Κύπελλο Μεσσηνίας: Πρόκριση με Αθανασόπουλο ο Πανθουριακός, 0-1 τη Θύελλα Χαρακοπιού στην Κορώνη

Αν και δυσκολεύτηκε χθες στο γήπεδο της Κορώνης, ο Πανθουριακός επικράτησε με 0-1 σε βάρος της Θύελλας Χαρακοπιού και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο ιδιαίτερα παραγωγικός φέτος Βασίλης Αθανασόπουλος (έχει 13 γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής).

Οι φιλοξενούμενοι εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία και μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα απομακρύνθηκαν από τον πάγκο με απόφαση του διαιτητή Δημήτρη Πλακογιάννη, ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος και ο υπεύθυνος της ομάδας, Γιάννης Φαββατάς, για τις έντονες διαμαρτυρίες τους. Μεταξύ άλλων, ο Πανθουριακός θεωρεί αντικανονική την ακύρωση δύο γκολ, που σημείωσαν περίπου στο 20ό λεπτό ο Γιαννακόπουλος και στο 55ο ο Αρβανίτης (με υπόδειξη για οφ σάιντ του β’ βοηθού Ταβουλαρέα και του α’ βοηθού, Αράπη, αντίστοιχα).

Όπως και να ΄χει ήταν μια δίκαιη πρόκριση, για την ομάδα της Θουρίας, η οποία στο δρόμο για τους «4» θα συναντήσει το εμπόδιο του Απόλλωνα.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ (Βασίλης Μπλέτσας): Ποτηριάδης, Π. Π. Βασιλογιαννακόπουλος (82′ Σκόθος), Π. Α. Βασιλογιαννακόπουλος (65′ Ορφανός), Στασινόπουλος, Μαρκάκης, Κουτσολίας, Σκαφιδάς, Κυριακάκης, Κωνσταντακόπουλος, Αντωνίου, Δέμπι.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γιώργος Καλόμαλος): Κωνσταντακόπουλος, Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Οδεμισιώτης, Μπαστακός, Γιαννακόπουλος, Βασιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Αθανασόπουλος, Κουρούπης (85′ Μιχαλέας), Φαββατάς (46′ Αρβανίτης).

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Απόλλων Καλαμάτας – Πανθουριακός

ΠΑΣ Ράχη – Ολυμπιακός Ανάληψης

Πάμισος Μεσσήνης – Τέλος Άγρας

Κυπαρισσία – ΑΕ Μάνης

-Οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 15 Δεκεμβρίου και στις 22 Ιανουαρίου (ο επαναληπτικός  Ανάληψης- Ράχης είναι ορισμένος για τις 26/1).